BEZ VAS NEMA DOBRE ZABAVE: Otkrijte kojih PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA predstavljaju DUŠU SVAKE ŽURKE!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki ljudi rođeni su da budu duša zabave. Svetla pozornice njihovo su prirodno okruženje, a na fotografijama novogodišnjih zabava ili svadbi glavni su plesači. Neki su pak zvezde zabave jer znaju neobavezno da popričaju, uteše solo igrače, ali i pripaze da baš svi imaju piće. Otkrivamo kojih je 5 zodijačkih znakova rođenih za žurke!

1. Strelac

Prava žurka ne počinje dok Strelac ne dođe. Osoba u ovom znaku ima sve predispozicije da bude socijalni ekstrovertirani tip. Na njega uvek možete da računate ako treba da se rasplamsa atmosfera. Vatreni znakovi uglavnom su ekstrovertni, ali Strelci posebno vole plesanje.

2. Lav

Još jedan horoskopski znak koji će znati kako da podigne atmosferu. Lavovi vole da budu viđeni i vole da im se dive. Zaplesaće u svakoj prilici, a ono što ih posebno raduje je teatralan ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu ostavljajući utisak, a onda zabava može da počne.

3. Ribe

Iako su Ribe daleko zatvorenije nego Lavovi i Strelci, zbog svoje ‘zavisničke ličnosti’ biće idealan partner za zabave koji vas neće ostaviti. Dajte im priliku jer jednom kada se opuste zabaviće sve usamljenike i one koji se na zabavi osećaju kao autsajderi.

4. Ovan

Ovnovi ‘ozbiljno’ shvataju zabave. Videćete ih kako se brinu o gostima, proveravaju nedostaje li pića, a duša su zabave jer se ne drže određene skupine ljudi. Vole da pozdrave svakoga, zabavljajući sve goste, a na taj način dobiju i još dodatnih pozivnica za druge zabave.

5. Vodolija

Vodolija voli da ide na zabave i da bude okružena ljudima. Nesputana i originalna obećava zabavu i uzbuđenje. Iako možda neće biti srce plesnog podijuma oni će ugodno čavrljati sa starim prijateljima i doprinositi ugodnoj atmosferi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!