Čaroit – element Zemlje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj kamen ima svilenkast sjaj, njegova boja varira od svetlo ljubičaste do tamno ljubičaste boje, ponekad sa žućkastim i zelenkastim dodacima. Čaroit je otkriven Rusiji 1978. godine. Čaroit je kamen mudrosti i razboritosti. On je simbol bračne skladnosti, čistoće i šarma.Svom nosiocu daje lepo i veselo raspoloženje. Istovremeno, on pojačava jasnoću uma i sposobnost rasuđivanja. To je kamen filozofa i naučnika. Astrolozi veruju da je čaroit povezan sa Plutonom i Venerom.

Čaroit u talismanima i amuletima

Čaroit je amajlija filozofa i pesnika.

Lekovita svojstva čaroita

Čaroit eliminiše intelektualni pritisak, daje smirenost i izdržljivost. On daje snagu organizmu, poboljšava rad jetre i srca. Perle ili privezak čaroita pomažu u izlečenju glavobolje.

Magična svojstva čaroita

Čaroit je sposoban da rasprši stres nakupljen tokom dana.On ima smirujući efekat na ljudski um. Predstavlja takođe kamen meditacije i duhovnosti.Čaroit pojačava intuiciju, podstiče duhovni razvoj i bezuslovnu ljubav. Stavlja se na šestu i sedmu čakru.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!