KAKO VAS DRUGI VIDE: Rak se brzo ljuti, Škorpija guši ljude, a Ribe su previše ćutljive!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Verovatno ste se mnogo puta pitali…

Ovan

Imate mnogo sjajnih ideja i energije, pa se ljudima namećete kao vođa i kada oni to od vas ne traže. Bilo bi dobro da povremeno budete malo stpljiviji i saslušate ih, pa čak i uvažite njihovo mišljenje.

Bik
Vaša tvrdoglavost je svima poznata. Morate više razgovarati i otvarati se ljudima. Tiha ljutnja i neizrečena kritika samo komplikuju život ljudima koji vas vole.

Blizanac
Olako dajete obećanja koja na kraju ne održite. Super ste i zabavna osoba i svi vole biti u vašoj blizini, no ponekad zaista povredite ljude osećajem da su poslednji na listi, sve zato jer želite biti dobri sa svima i što se ne znate organizovati.

Rak
Vrlo ste osetljivi, pa vas je lako uvrediti i naljutiti. Ukoliko uvek tražite loše u ljudima, naravno da ćete ga i naći. Zato bi trebalo da se malo opustite.

Lav
Lavovima može biti šokantno otkriće da se svet se ne vrti samo oko njih. Ne, nisu svi protiv vas niti su se svi udružili da vam namerno napakoste. Budite malo realniji, to će

vam olakšati život.

Devica
Kritični ste prema sebi, ali i drugima. Ljudima iz svog okruženja nabijate komplekse, iako ih zapravo mnogo volite. Slobodno pokažite ljubav, nežnost, ranjivost, to neće umanjiti vašu vrednost u očima drugih, naprotiv.

Vaga
Previše se trudite da ugodite svima. Naučite da kažete ne, jer ste zbog sopstvene neodlučnosti često na ivici snage, a zbog toga pate vaši najbliži.

Škorpija
Drugima pružate mnogo – ljubavi, motivacije, strasti, smeha – ali sa tim dolazi i vaša loša navika da kontrolišete sve. To ume da guši ljude koje volite.

Strelac
Imate potrebu da stalno budete u pokretu, ali ste najbližima nekada isuviše samo u prolazu. To može da bude frustrirajuće, naročito ako ponekad drugi žele da ste tu za njih i da im se posvetite.

Jarac

Smatrate da sve u životu radite savršeno i da niko ne može da se meri sa vama. Činjenica je da ste cenjeni zbog vaših principa i doslednosti, ali ponekad je potrebno i malo spontanosti. Videćete koliko to zabavno može da bude.

Vodolija
Unosite smeh i život u živote drugih i mnogi vas znaju kao vedru osobu. No, isto tako umete da prosto pobegnete od ljudi ili ih kažnjavate svojim ćutanjem. Vaši najbliži ponekad misle da biste ih vrlo lako ostavili i zaboravili, i da ste sami sebi sasvim dovoljni.

Ribe
Divno je što ste toliko nesebični, ali to ponekad rezultira time da budete povređeni. Tada se povlačite u sebe i drage osobe mučite ćutanjem.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!