LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. septembra 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

Pozicija Venere u Škorpiji, vladaoca astrološke kuće ljubavi u znaku seksualnosti čini vaš erotski život bogatijim. Sredinom nedelje, u vreme mladog Meseca, udvaraće vam se osoba koju poznajete sa posla, a oko 10. septembra, može da vas zainteresuje neki Bik, Vaga ili Riba čije zanimanje podrazumeva prisustvo u javnosti.

BIK

Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi u sedmom astrološkom polju, očekuju vas interesantni susreti i poznanstva. Oko 10. septembra moguć ulazak u vezu sa umetnikom, sportistom, dizajnerom. Konjunkcija Meseca i Jupitera, krajem perioda, najavljuje udvaranje osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

BLIZANCI

Pozicije Venere, planete ljubavi i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, donosi vam popularnost, naročito kod suprotnog pola. Oko 10. septembra, očekuju vas nova poznanstva i susret sa Vagom, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Krajem nedelje, Vodolija vam šalje SMS, a Rak misli na vas.

RAK

Venera, simbol ljubavi u astrološkom polju ljubavi nagoveštava mogućnost romanse sa nekim vodenim znakom. U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, početkom nedelje, može da vas zainteresuje neko sa kim nameravate da započnete poslovnu saradnju, Škorpija ili Riba. Jarac misli na vas, Rak vam šalje SMS.

LAV

Venera, planeta ljubavi u osmom zodijačkom znaku nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko je zauzet. Mars, planeta akcije i seksualnosti, 11. septembra ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi donoseći vam susret sa mlađom osobom na kraćem putu ili predavanju. Izbegavajte rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Strelac vam šalje SMS.

DEVICA

Sa vladaocem Merkurom u vašem znaku, popularni ste i omiljeni kod suprotnog pola. Na kraćem putu moguć susret sa osobom koja radi u nekoj stranoj firmi. Tranzit Marsa preko Vodolije, posle 11. septembra donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga već poznajete. Preko društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

VAGA

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Pozicija Marsa, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom u Vodoliji, znaku koji zahvata astrološko polje ljubavi, posle 11. septembra, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem nedelje, mogu da vam se dopadnu dva interesantne osobe.

ŠKORPIJA

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, 11. septembra ulazi u Vodoliju, zbog čega bi trebalo da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili vezi. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS. Mesec ulazi u vaš znak 13. septembra uveče, donoseći vam neočekivan susret sa zauzetom osobom.

STRELAC

Pozicija Venere, planete ljubavi u polju tajni lako može da vas odvede u paralelnu vezu, naročito ako ste u braku. Posle 11. septembra, ulaskom Marsa u Vodoliju, naći ćete se u dilemi za koga od dve podjednako zanimljive osobe da se opredelite. „Spoj“ vašeg vladaoca Jupitera i Meseca, 13. septembra, donosi vam susret sa osobom koja često putuje.

JARAC

Susret sa Vodolijom, posle 11. septembra, može da se pretvori u nešto ozbiljnije. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, krajem perioda, ponovo ulazi u vaš život, naročito ako se radi o osobi koja često putuje zbog posla. Aspekti vladaoca vašeg znaka upozoravaju da izbegavate rasprave sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi.

VODOLIJA

Ulaskom Marsa u vaš znak, 11. septembra, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka. Pozicije Merkura sredinom nedelje povoljno utiče na vašu komunikaciju s partnerom, ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

RIBE

Aspekti Venere, planeta ljubavi u vašoj devetoj astrološkoj kući najavljuju mogućnost avanture na nekom kraćem putu ili mogućnost usavršavanja u inostranstvu. Sa Merkurom u Devici, možete da dobijete bračnu ponudu, ukoliko ste u dužoj vezi. Posle 11. septembra, moguć ulazak u strastvenu romansu sa zauzetom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Jarcem.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!