MERKUR U BIKA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lava očekuje ljubav na putovanju, dok će se Ovan naći u zanimjivom ljubavnom iskušenju!

Hitri, okretni Merkur, planeta komunikacija i biznisa, ulazi u mirnog, tromog i staloženog Bika, znak u kojem slabi njegov uticaj i gde će se zadržati do 12. juna. . Zbog toga može da trpi vaš nervni sistem, naročito ako ste Blizanac, Devica ili Škorpija ili vam je Merkur u tim znacima. Ako ste skloni brzom donošenju odluka, usporite i razmislite još malo, a ukoliko ste od onih koji se premišljaju i odmeravaju svaku situaciju, “ubrzajte” se da ne propustite neke poslovne šanse.

Ove nedelje, Merkur je pod povoljnim uticajima Venere iz Ovna, Jupitera iz Device i Neptuna iz Riba, što može da vam odgovara ukoliko sarađujete ili kontaktirate sa strancima. Ali, novac koji zaradite preko poslova sa inostranstvom, kratko će se zadržati na vašem računu, verovatno će vam otići na neku neplaniranu kupovinu vezanu za kuću ili decu.

Neharmonični aspekti Merkura sa Mesecom u Biku i Marsom u Strelcu upozoravaju da povedete više računa o svojim izjavama kao i da obratite više pažnje na odnos sa kolegama i nadređenima. Takođe, dobro razmislite, ukoliko vam neko traži novac na zajam.

Ovan
U vreme mladog Meseca u konjunkciji sa Merkurom, izbegavajte situacije u kojima biste morali da se raspravljate sa nadređenima i partnerom. Blizanac vam šalje SMS, a Strelac misli na vas.

Bik
Vladalac polja ljubavi, Mars, simbol strasti i Merkur u vašem znaku čine vas slabim da odolite šarmu mlađe osobe koju ćete upoznati na nekom javnom skupu. Izbegavajte kupoprodaju nekretnina.

Blizanci
Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Merkura, upozorava da se čuvate intriga i mlađih kolega. U vreme mladog Meseca, oko 7. aprila, možete da postignete dogovor sa osobom koja zbog posla često putuje.

Rak
Početkom perioda, u vreme konjunkcije Merkura i Meseca u vašem astrološkom polju tajnih neprijatelja i prepreka, trebalo bi da povedete više računa o tome šta pričate, naročito u društvu mlađih kolega ili saradnika.

Lav
Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Početkom perioda, na kraćem putu u inostranstvu ili nekom predavanju možete da upoznate zanimljivu osobu.

Devica
Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, u konjukciji sa Mesecom i inkonjunkciji sa Marsom, ne utiče povoljno na vaše rasuđivanje u poslovnoj komunikaciji. Klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o Biku.

Vaga
Aspekti Merkura, planete komunikacija, koja upravlja vašim poljima inostranstva i podsvesti, donose vam poslove sa strancima o kojima odavno maštate. Blizanac vam šalje SMS, a Vodolija misli na vas.

Škorpija
Vaš vladalac Mars u neharmoničnim aspektima sa Merkurom, planetom biznisa, upozorava da povedete više računa prilikom sklapanja ugovora sa strancima kao i o odnosu sa nadređenima i mlađim saradnicima.

Strelac
Zbog pozicije Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, raste vaš uticaj na dugogodišnjeg ili bračnog partnera. Susret s nekim vatrenim znakom, na nekoj proslavi, može da označi početak dugoročne saradnje sa strancima.

Jarac
Aspekti vašeg vladaoca Saturna i Merkura u Biku mogu da vam odlože planove vezane za odnose sa inostranstvom, naročito ako ste mladi ili studirate. Jedna Riba vam šalje SMS, dok Rak pokušava da privuče vašu pažnju.

Vodolija
Merkur, simbol biznisa, pod uticajem jednog od vaših vladalaca, Saturna, planete ambicije, a u konjukciji sa Mesecom, upozorava da dobro razmislite pre donošenja neke poslovne odluke. Ako dobijete ponudu za neki nov posao, prihvatite je.

Ribe
Aspekti Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, donose vam mogućnost poznanstva sa mlađom osobom na nekom javnom mestu. Početkom nedelje možete da se nađete pred donošenjem važnih odluka.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

ŠVAJCARSKA

1 CHF

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE