Ritual sa kristalima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Poznato je da je novac energija. On ima važnu ulogu u našem životu. Suština je da energija novca stalno kruži i kreće se napred. Za ovaj ritual potrebno je da spremite:

5 papirnnih novčanica,

5 različitih kristala – bilo koja kombinacija kao što su aventurin, citrin, ahat, sardoniks i čađavi kvarc,

morsku so i

torbicu za kamenčiće.

Ritual uradite četvrtkom. Novčanice stavite da budu obasjane sunčevom svetlošću. Ispod novčanica stavite bilo šta što svakodnevno kupujete, novine, autobuske karte i slično. Na svaku novčanicu stavite po jedan kristal. Nakon toga, pospite morsku so na novčanice i kristale. Ovo ostavite da stoji na suncu, najmanje tri sata, dok ne upiju sučevu energiju. Posle tri sata, otresite so sa novca i kristala iza glavnih vrata vašeg doma. Novac i kristale stavite u torbicu. U toku naredna četiri četvrtka potrošite samo jednu novčanicu za nešto što svakodnevno kupujete. Jedan kristal privremeno dajte bliskoj osobi koja će ga nositi neko vreme,da bi se energija pokrenula. Nakon toga, kada vam kristal bude vraćen, dajte ga opet privremeno nekoj bliskoj osobi da ga nosi i vrati. Ostalo zadržite u torbici godinu dana. Nakon toga, jednu novčanicu potrošite i poklonite jedan kristal. Posle ovog rituala imaćete uvek novca koliko vam je potrebno.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!