ŠARENI HOROSKOP: U odabiru boja za krečenje stana može da vam pomogne ASTROLOGIJA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Odabir boje za krečenje može da vas dovede do krize identiteta. Sledeći put kad budete želeli da renovirate stan, posavetujte se sa horoskopom.

Ovan – ružičasto

Vi ste puni samopouzdanja, dinamični i pomalo avanturistički nastrojeni. Iako mnogi smatraju da je ružičasto boja za dečije sobe, vi znate da je ona i za jake, hrabre i savršeno odrasle ljude. Kao i vi, ružičasto je boja koja drži na mestu.

Bik – crno

Neki tvrde da ste tvrdoglavi, ali mi znamo da samo držite to svojih stavova. Cenite lepotu i luksuz, pa vas to čini trendseterom i baš zato vam crna odela tako dobro stoje – vi ste hrabri i modno osvešćeni.

Blizanci – žuto

Blizanci su živahni, prilagodljivi i vrlo društveni. Sunčano žuta soba baš priliči tako socijalnom biću. Između ostalog, žuta je prilagodljiva, pa je zato možete uklapati sa raznobojnim detaljima, a to godi činjenici da vam okruženje lako dosadi.

Rak – svetloplavo

Vi ste pravi kućni tip, osetljiva duša koja je odana do kraja. Svetloplava boja odiše vibracijama koje će vam pomoći da napunite baterije. Uz to, ova nijansa će vas nadahnuti da budete kreativniji.

Lav – ljubičasto

Gde je bilo kakva drama, tu je i lav – i to mislimo na najbolji mogući način. Vi začinite živote svih u svojoj okolini, inspirišete ih samim svojim prisustvom. Vi ste zvezda u društvu i ova kraljevska boja vam priliči.

Devica – krem

Vi ste jedna od onih osoba koja razlikuje dvadeset nijansi ove boje. Pedantni ste i inteligentni, imate i praktičnu stranu koja vam nalaže da je neutralni izbor boje jedini mudar.

Vaga – zeleno

Svi vas opisuju kao tešku, ali fer osobu. Imate jaka ubeđenja, ali i nežnu stranu koja ceni lepotu u svakom obliku. Vaš životni cilj je da dostignete balans, a zelena boja vam baš u tome pomaže – ona predstavlja harmoniju.

Škorpija – crveno

Vi ste strastvena osoba koja sve radi dajući celu sebe i svoje srce. Crvena priliči vašoj ličnosti, ali predstavlja i vašu sposobnost da se obavežete izborima koje donosete. Vaš instinkt je obično u pravu.

Strelac – čokoladno smeđa

U grupi prijatelja vi ste onaj koji filozofira, poznati ste po mudrim rečima. Iako ste osoba koja je puna energija, čokoladna nijansa smeđe boje ima intenzitet koji vam pomaže da se primirite.

Jarac – sivo

Rezervisani, strpljivi i vredni, verujete da dobre stvari dolaze onima koji ih čekaju. Vi ste disciplinovani i za sve imate plan. Neutralna nijansa poput sive je savršen, vanvremenski izbor za vas.

Vodolija – narandžasto

Druželjubivi, ali nezavisni. Vaš stil teži neobičnosti i eklektičnim izborima. Kao originalna osoba, u stanju ste da vidite dobre strane stvari koje drugi izbegavaju. Ova citrusna boja jednako je jedinstvena kao i vi.

Ribe – tamnoplava

Maštoviti, osetljivi, veoma saoseajni, pravi ste vodeni znak. Poput Raka, vi prirodno težite plavoj boji jer vas ona smiruje. Ipak, vi volite tamnije nijanse koje vam deluju udobnije i ne ometaju vas.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!