TRAŽITE CIMERE? Ova četiri para horoskopskih znakova NIKAKO ne mogu da žive zajedno!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Život je lakši ako imate dobrog cimera i to svi znamo. Ali, ako se sudbina okrene protiv nas i dodeli nam lošeg? Svaki dan je pakao za sebe. Zato poslušajte savet astrologa i pazite koga ćete da uselite kraj sebe!

OVAN i BIK

Njih dvoje naprosto ne mogu da se slože, potpune su suprotnosti. Ovnovi su puni energije i večito motivisani, dok su Bikovi mirni i usporeni. Rođeni u znaku Ovna skloni su organizovanju iznenadnih žurki, misleći da će Biku to biti sasvim “okej”, ali verujte – neće biti tako bajkovito. Biku se neće svideti ništa neočekivano, naročito ne u njihovom domu. Ne želi nemir, prljavštinu i strance koji će pojesti svu njegovu hranu. Ova dva cimera će se neprestano svađati.

BLIZANCI i ŠKORPIJA

Ako nešto Blizanci vole to je tračarenje i to će izluđivati Škorpije. Iako će možda hteti da čuje ponešto, činjenica je da će zbog ove osobine Škorpija misliti da je Blizanac neko u koga ne sme imati poverenja. Njoj je potrebna privatnost da bi mogla da funkcioniše, a Blizanac se oseti zapostavljeno kad mu nije dozvoljeno da se u sve meša. S druge strane, Škorpija ima probleme sa građenjem poverenja u druge ljude i tako dolazi do paranoje u kući.

RIBE i DEVICA

Device su najbolji organizatori u Zodijaku i osobe kod kojih sve mora da bude po planu, a Ribe nisu toliko “čvrsto na zemlji” i neretko odlutaju u maštu. Tako će se ubrzo dogoditi da se Devica postavi kao da je roditelj Ribi a to će ovu previše opteretiti. Praktična Devica će se nervirati jer mora da se brine o plaćanju računa, a Riba će misliti da je Devica emotivni vampir.

VODOLIJA i RAK

Novac je taj koji će ove cimere dovoditi do žestokih prepirki. Vodolija će da se obasipa luksuzom, a Rak će uvek misliti da je to nepraktično. Kako će platiti kiriju za ovaj mesec? Rak voli da bude finansijski obezbeđen i da ostavlja novac sa strane za “crne dane”, a Vodolija smatra da je baš to bacanje para. Uz to, pokušaće da ispravi svaku greškicu koju Rak napravi – pod izgovorom prijateljstva, ali će siroti Rak biti načisto emotivno isceđen od Vodolijine dominacije.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!