Zaštitna moć kristala

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kristali su od davnina poznati po svom blagotvornom delovanju. Oni štite osobu od negativnih energija i bolesti, balansiraju energetsko polje, kao i čakre.

Ovde je data opšta podela zaštitnih kristala.

Ahat – stabilizuje auru i odstranjuje negativnu energiju.

Ametist – štiti od trovanja i uroka.

Hrizopras – veruje se da štiti od uroka i donosi osećaj sigurnosti i poverenja.

Malahit – štiti od negativnih energija.

Ćilibar – moćan je iscelitelj i pročišćivač koji izvlači nezdravost iz tela. Može da pomogne pri savladavanju suicidnih i depresivnih sklonosti. Idealna je zaštita je od bolesti.

Crni oniks -daje podršku kod teškog mentalnog ili fizičkog stresa. Daje samokontrolu, podstiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Čaroit – pretvara negativnu energiju u pozitivnu, a nezdravost pretvara u zdravlje. Oslobađa od dubokih strahova. Prevazilazi nesanicu i pruža deci miran san.

Selenit – daje ozdravljenje, štiti nas od negativnih uticaja na mentalnom planu. Takođe, štiti od epilepsije.

Opsidijan pahuljica – Ovo je kamen čistote, koji daje ravnotežu telu, umu i duhu.Pomaže da prepoznamo pogrešno razmišljanje, podstiče smirenost i unutrašnji fokus.

Pirit – oslobađa od blokada i strahova, unosi snagu i postojanost.

Sardoniks – kamen snage i zaštite, podstiče ispravno ponašanje. Upija negativnost, pročišćava, stimuliše na pozitivne stvari.

Zeolit – apsorbuje otrove iz hrane i zemlje kao i našeg organizma. Prostor čisti od negativnih zračenja iz zemlje i svemira. Pomaže prevazilaženje zavisnosti od štetnih materija – alkohola, duvana i droge.

Tigrovo oko – deluje antidepresivno, pojačava životnu energiju i volju. Dobro utiče na nervni sistem, smiruje psiho-mentalni nivo, misli i osećanja.

Tirkiz – poznat je kao kamena sreće. Ovo je kamen koji štiti i koristi se kao talisman. Kao kamen ravnoteže psihi daje snagu i sigurnost. Veruje se da obuzdava osobu od svađe.

Peridot – je kamen koji štiti auru. Oslobađa od spoljnih uticaja i pomaže u pronalaženju svojih viših energija. Otklanja depresiju i podstiče dobre misli. On je snažan pročišćivač, čisti otrove na svim nivoima, kao i um.

Hematit – oslobađa prostor i drugo kamenje od magnetskih blokada i loših uticaja. Podstiče hrabrost i štiti od opasnosti, posebno u ratu.

Lepidolit – čisti elektromagnetno zagađenje. Koristan je za smanjenje stresa i depresije. Oslobađa od tuđih uticaja i donosi duboko emotivno isceljenje.

Sugilit – dovodi u sklad sve čakre. Izvlači negativu energiju i pruža podršku, usmeravajući lekovitu energiju u telo, um i duh. Ublažava žalost, tugu, strah i stimuliše pozitivne misli i može da ublaži očaj.

Koral – štiti od infekcija, oboljenja krvi i crne magije.

Dijamant – smatra se najmoćnijom amajlijom. Simbol je sreće. Veruje se da otklanja svaki negativan uticaj ako se nosi na levoj strani tela, do kože.

Koral – koristi se kao odbrana od uroka. Odlična je amajlija i za decu.

Topaz – ovaj podstiče sreću u ljubavi i odlična je amajlija protiv uroka.

Crni turmalin – štiti od zračenja mobilnih telefona, radijacije, natčulnih napada, vračanja, uroka i negativnih energija svih vrsta.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!